Oslo BTK 7 – 4. div avdeling B

Oslo Bordtennisklubb

Oslo BTK 7 – 4. div avdeling B

«Da var vi i gang med første runde i 4. divisjon for nykommerne i Oslo BTK 7🏓🏓🏓. Dette var en helt ny opplevelse for Carlo Datti, Tien Nguyen og Khoa Nam Nguyen ettersom at spillerne på laget var nylig sammensatt og de har vært medlemmer i klubben i kun snart 2 måneder. Allikevel hadde laget en sterk debut til tross for tap i begge kampene. Vi tapte 3-7 mot Hvam IL 2 og 6-4 mot Kjelsås BTK 3, men Tien og Khoa gjorde en god figur sammen i dobbelkampene da de vant 3-0 mot Hvam IL 2 og 3-1 mot Kjelsås BTK 3. Det ble dessverre ikke tatt noen bilder denne gang men vi lover å ta bilder fra og med neste runde😁.«


Med vennlig hilsen
Khoa Nam Nguyen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *