Velkommen til ny sesong

Oslo Bordtennisklubb

Velkommen til ny sesong

Fra mandag 22.august starter vi opp med ordinær trening. Alle vil få mail om hvilken dag/grupper vedkommende er satt opp i. Vi kan allerede si nå at alle grupper (bordtennisskole, viderekommende og voksne) mandager til torsdager er fulle, som er veldig positivt. 
Vi ber om at vedkommende som skal trene, kommer 5 min før trening starter og venter i gangen til de andre spillerne har gått ut av hallen. 
Medlems- og treningsavgift: Det er sendt ut faktura, via mail, på medlems- og treningsavgift til de som har meldt seg på de ulike treningsgruppene. Avsender på mailen er Idrettsforbundet, ikke klubbens navn. Dette fordi vi må bruke betalingssystemet, Buypass, som vi er pålagt av Idrettsforbundet. Vi ber om at man forholder seg til betalingsfrist, om ikke noe annet avtales med Jan Berner. Ved purring, legges det på 50kr pr gang – dette gjelder alle. 
Lisens: Alle som skal delta på stevner/seriespill, og som er født 2010 og eldre, er pålagt å betale lisens til Norges Bordtennisforbund. Dette koster 400kr for yngre, 450kr for junior og 500kr for senior. Lisensen gjelder for hele sesongen, 01.07.22 – 30.06.23. Det er sendt ut lisens til de som skal spille seriespill, men dersom du ikke har mottatt – ta kontakt med Nina Jeletich. 
Treningstider: Det er blitt noen endringer i treningstider – dette står på hjemmesiden. Fredager kl.15.00-17.00 er det trening for de som trener kl.18.00 mandager til torsdager. Dette gjelder også lørdager kl.11.00-13-30.  
Når det gjelder trening i helgene, ber vi dere følge med på kalenderen til klubben (hjemmeside) mtp. hvilke tider hallen er opptatt ift. andre arrangement. 
Øvrige medlemmer i Oslo BTK og Kjelsås BTK har treningstider fredager kl.18.30-22.00 og lørdager kl.13.30 og utover. Når hallen stenges, styrer Sagene IF. 
Terminliste og stevner: Terminliste for sesongen ligger på hjemmeside. De som vil være med på stevner, må følge med på terminliste, oppslag i hallen (på tavle) eller mail sendt ut av Jan Berner. Det vil ikke bli sendt ut purring for påmelding til stevner, ansvaret for å melde seg på stevner må den enkelte selv ta. 
All informasjon om starttider etc. vil ligge på klubbens hjemmeside/facebook (Oslo bordtennisklubb – lukket gruppe). 
Spillerkonto: Klubben setter opp spillerkonto, og vedkommende vil få en faktura for høsten med betalingsfrist 31.12 og en faktura for våren med betalingsfrist 30.06. Klubben betaler stevneavgifter og seriespillavgifter i forkant av stevne/seriespill, og spilleren betaler samlet nevnte datoer. Påmelding til stevner/seriespill er bindende, og dersom spilleren er syk eller noe annet gjør at man ikke kan stille på et stevne, må stevneavgift allikevel betales til klubben. Kan man ikke stille på et stevne, tar man kontakt med stevnearrangør for å gi beskjed om at man ikke kommer.   
Klubbdrakt/racket/stamme/belegg: Klubben har inngått kontrakt med et annet bordtennismerke, STAG. Det vil komme klær for prøving i løpet av tidlig høst, for bestilling av ny klubbdrakt (t-shirts, shorts, treningsdress etc). Dette gjelder både Oslo og Kjelsås. 
Til dere som ikke har den «gamle» klubbdrakten, vil dere ha behov for den til de første serierundene og ev. stevner. Draktene selges ut for en rimelig penge- «førstemann til mølla» – lagertømming. Dette gjelder trøyer, shorts, overtrekk og sko. 
Vi håper å ha den nye klubbdrakten i november. Dette får dere mer informasjon om. 
Ellers selger klubben racketer, stammer og belegg. Vi håper dere kjøper det av klubben, og ikke fra butikken. Ta kontakt med Jan Berner.    
Regionscup 14.-16.april 2023: Klubben skal arrangere Regionscup i den store hallen 15.-16.april, og her må alle være med å bidra, både med eget spill og eller som dommer og annet. Sett av denne helgen, dette gjelder både spillere og foresatte. 
Bruce Springsteen: Fredag 30.juni og søndag 2.juli skal Bruce Springsteen ha konsert på Voldsløkka. Begge konsertene er utsolgte, men klubben har via Sagene IF, fått forespørsel om å kunne stille opp/hjelpe til under konsertene. Hva det innebære, vet vi pr dags dato ikke, men for de som ikke har billett er det fin anledning å høre den allikevel på en eller annen måte/komme innenfor barrikader 😉 
Mer informasjon kommer. 
Denne sesongen kommer hjemmeside til å bli brukt mer som informasjonskilde, enn tidligere. Det betyr at alle må ta litt mer eierforhold til aktiviteten. Det er mye er aktivitet nå, og som også betyr mer administrasjon og planlegging enn for 3 -4 år siden. Dette er selvfølgelig positivt ift idretten, men det krever mer ansvar ift oppfølging av den enkelte 🙂 
Lykke til med ny sesong 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *